Wilma van de Kerk

Wilma van de Kerk

Kinderfysiotherapeut BIG: 190.341.014.04

Wilma van de Kerk heeft allereerst in 1984 de Academie voor lichamelijke Opvoeding in Den Haag afgerond. Aansluitend heeft zij de opleiding tot fysiotherapeut  in Utrecht gevolgd.
In 1996, na een tussenperiode van 3 jaar in Nieuw Zeeland waarbij ze veel met kinderen werkte is zij, weer terug in Nederland, gaan werken op een medisch kleuterdagverblijf in Leiderdorp. Daar is zij gestart met de specialisatie tot Kinderfysiotherapeut.
Inmiddels is ze sinds 2003 als kinderfysiotherapeut werkzaam in onze praktijk. Daarnaast werkt zij op De Hoogstraat revalidatie als kinderfysiotherapeut in het Jeugd Advies team.

Specialisaties:

  • Sensorische Integratie therapie
  • DCD (developmental coördination disorder)
  • Kinderen met centraal neurologische aandoeningen
  • Kinderen met een spierziekte
  • Kinderen met ontwikkelingsstoornissen (ASS, ADHD)

“Er is nog geen dag geweest dat ik met tegenzin naar mijn werk ging. Elke dag werken aan het versterken van de mogelijkheden van kinderen geeft energie! De combinatie met mijn eerdere opleiding tot vakleerkracht gymnastiek maakt dat ik goed kan aansluiten op de (grofmotorische) vragen van kinderen, ouders en leerkrachten. Ik streef ernaar om vooral het kind “achter de motoriek” te bereiken om daardoor effectief en vooral met veel plezier te werken aan de gezamenlijk opgestelde doelstellingen. Hierbij is het voor mij essentieel dat het kind in zijn waarde wordt gelaten en we onze verwachtingen aanpassen aan de mogelijkheden van het kind. Dit begint al bij de zuigeling en loopt door tot aan de puberleeftijd!”  

Wilma van de Kerk

w.vandekerk@kinderfysiotherapiebalijelaan.nl

Meld u direct aan

Aanmeldformulier

Neem contact met ons op

Contact pagina

Kinderfysiotherapiepraktijk Balijelaan

Balijelaan 25
3521 GK Utrecht
030 - 294 36 06
info@kinderfysiotherapiebalijelaan.nl

Openingstijden

maandag:   09.00 -18.00 uur
dinsdag:   09.00 - 18.00 uur
woensdag:   08.30 - 18.00 uur
donderdag:   08.30 - 18.00 uur
vrijdag:   08.30 -18.00  uur

zaterdag & zondag: gesloten

Naar boven