Renske Broer

Renske Broer

Kinderfysiotherapeut BIG: 190.332.916.04

Sinds enige jaren ben ik werkzaam voor de Kinderfysiotherapiepraktijk Balijelaan. Een reden hiervoor is dat ik het, naast mijn baan als kinderfysiotherapeut in het Antonius Ziekenhuis, erg leuk vind om kinderen en ouders aan huis te begeleiden.

 
Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik in verschillende settings gewerkt in binnen- en buitenland, oa kinderziekenhuis, gezondheidscentrum en (kinder)revalidatiecentrum. Tijdens mijn vervolgstudie bewegingswetenschappen aan de VU ben ik tweemaal een periode in ontwikkelingslanden geweest om mee te werken aan revalidatieprojecten .
Na het behalen van mijn registratie als kinderfysiotherapeute heb in 2001 de overstap gemaakt van de kinderrevalidatie naar het St. Antonius Ziekenhuis. Ik werk daar als kinderfysiotherapeute klinisch op de kinderafdeling en de neonatologieafdeling waar ik ouders van prematuur geboren babies begeleid. 

Mijn specialisatie is het werken met 0-2 jarigen, en dan met name het begeleiden van ouders van prematuur geboren babies.  Hiervoor heb ik twee jaar geleden de ToP opleiding gevolgd. Het ToP programma is speciaal ontwikkeld om pre- en dysmatuur geboren zuigelingen en hun ouders te begeleiden na ontslag uit het ziekenhuis.                 http://www.top-eop.nl

 

 

 

"Voor mij blijft het een leuke uitdaging binnen het werk met kinderen en ouders dat je zo goed mogelijk probeert uit te vinden wat de mogelijkheden van het kind zijn en dit koppelt aan de hulpvraag van ouders en kinderen."

Renske Broer

r.broer@kinderfysiotherapiebalijelaan.nl

Meld u direct aan

Aanmeldformulier

Neem contact met ons op

Contact pagina

Kinderfysiotherapiepraktijk Balijelaan

Balijelaan 25
3521 GK Utrecht
030 - 294 36 06
info@kinderfysiotherapiebalijelaan.nl

Openingstijden

maandag:   09.00 -18.00 uur
dinsdag:   09.00 - 18.00 uur
woensdag:   08.30 - 18.00 uur
donderdag:   08.30 - 18.00 uur
vrijdag:   08.30 -18.00  uur

zaterdag & zondag: gesloten

De praktijk is gelegen tussen Rivierenwijk en Dichterswijk.
 

Contact pagina

Naar boven