Anneke Klop

Anneke Klop

Kinderfysiotherapeut BIG: 490.659.928.04

Mijn naam is Anneke Klop en sinds januari 2022 ben ik werkzaam in deze praktijk!

In 2006 heb ik de reguliere opleiding Fysiotherapie afgerond in Utrecht. Als algemeen fysiotherapeut heb ik eerst een aantal jaren ervaring opgedaan, waarna ik mij ben gaan specialiseren als kinderfysiotherapeut. Deze master heb ik in 2005 afgerond. 

Ik ben zelf woonachtig in Utrecht en vindt het heerlijk om nu op de fiets naar mijn werk te kunnen. Zelf ben ik moeder van 2 ondernemende en vrolijke jongens. 

 

Het leuke aan het werk van kinderfysiotherapeut is dat het ontzettend gevarieerd is. Iedere leeftijdsfase is weer anders en ieder kind is uniek wat mijn werk zo leuk maakt! 

Ik vind het heel mooi om een bijdrage te kunnen leveren bij het aanleren van nieuwe vaardigheden, ondersteunen bij activiteiten die nog moeilijk gaan en specifieke hulpvragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Daarnaast vind ik het contact met ouders/ verzorgers ook erg belangrijk omdat zij hierin ook een grote rol spelen. 

Binnen de kinderfysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in de sensorische informatieverwerking, behandelen van zuigelingen met voorkeurshoudingen en houdingsasymmetrieen, 0-2 jarige stimuleren van de motorische ontwikkeling. Verder behandel ik peuters, kleuters en schoolgaande kinderen met grof- en fijnmotorische en orthopedische problemen.

Anneke is in opleiding tot kinderbekkenfysiotherapeut. Dus ook bij haar bent u aan het juiste adres voor poep- en plasproblematiek.

 

Anneke zal werkzaam zijn op ma, woe en vrijdag.
Zowel op de praktijk, aanhuis en op SOfier-school.

Anneke Klop

a.klop@kinderfysiotherapiebalijelaan.nl

Meld u direct aan

Aanmeldformulier

Neem contact met ons op

Contact pagina

Kinderfysiotherapiepraktijk Balijelaan

Balijelaan 25
3521 GK Utrecht
030 - 294 36 06
info@kinderfysiotherapiebalijelaan.nl

Openingstijden

maandag:   09.00 -18.00 uur
dinsdag:   09.00 - 18.00 uur
woensdag:   08.30 - 18.00 uur
donderdag:   08.30 - 18.00 uur
vrijdag:   08.30 -18.00  uur

zaterdag & zondag: gesloten

Naar boven