Annemarie van de Kraan

Annemarie van de Kraan

Kinderfysiotherapeut BIG: 690.661.531.04

Sinds januari 2022 ben ik gestart op de Balijelaan als kinderfysiotherapeut. Heerlijk om nu met mijn fiets naar mijn werk te kunnen te gaan. Mijn naam is Annemarie, ik ben in 2006 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en ik heb in 2012 mijn masterdiploma Kinderfysiotherapie behaald.

Naast mijn werkervaring in verschillende particuliere praktijken als kinderfysiotherapeut, heb ik ook in het ziekenhuis in Woerden en in het LUMC in Leiden gewerkt als kinderfysiotherapeut.

 

Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, omdat het werken met kinderen nooit een dag hetzelfde is! Er komt een lach bij een kind op het gezicht wanneer zij iets doen, iets leren of iets kunnen wat ze daarvoor nog niet eerder hebben gedaan. Je werkt echt samen naar iets toe en probeert samen een motorisch doel te bereiken.

Mijn interesse en specialisaties liggen met name bij de kinderen van 0-4 jaar. Er is zoveel te ontdekken, te leren en te ontwikkelen in deze levensfase. Om hierin, samen met de kinderen en de ouders natuurlijk, een bijdrage in te leveren vind ik mooi aan dit vak. Verschillende cursussen en opleidingen heb ik gevolgd op het gebied van het jonge kind in ontwikkeling, prikkelverwerkingsproblemen bij kinderen van 0-2 jaar, kinderen met het syndroom van down of andere aandoeningen die tijdens of net na de geboorte zijn ontstaan.

Ook schoolgaande kinderen, pubers die een hulpvraag hebben in de grove of fijne motoriek,  of een aandoening of trauma hebben opgelopen, kan ik begeleiden, stimuleren en helpen in het herstelproces. Samenwerken met elkaar staat daarbij voorop!

Annemarie zal werkzaam zijn op maandagen. 
Ze zal zowel op de praktijk als op de SO-fier school werkzaam zijn. 

 

** vanaf 1 juni 2022 zal Annemarie met zwangerschapsverlof zijn**

Annemarie van de Kraan

a.vanderkraan@kinderfysiotherapiebalijelaan.nl

Meld u direct aan

Aanmeldformulier

Neem contact met ons op

Contact pagina

Kinderfysiotherapiepraktijk Balijelaan

Balijelaan 25
3521 GK Utrecht
030 - 294 36 06
info@kinderfysiotherapiebalijelaan.nl

Openingstijden

maandag:   09.00 -18.00 uur
dinsdag:   09.00 - 18.00 uur
woensdag:   08.30 - 18.00 uur
donderdag:   08.30 - 18.00 uur
vrijdag:   08.30 -18.00  uur

zaterdag & zondag: gesloten

De praktijk is gelegen tussen Rivierenwijk en Dichterswijk.
 

Contact pagina

Naar boven